close
تبلیغات در اینترنت
سرفه را با این نوشیدنی ها درمان کنید
loading...

فارما94

سرفه علت های مختلفی دارد از جمله عفونت تنفسی مانند برونشیت، ذات الریه، واکنش به حساسیت، عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفلوانزا و مصرف داروهایی مانند داروهای

دلنوشته

با سلام خدمت کاربران محترم

لطفا برای ارسال دلنوشته ها یا مطالبتان به سایت 

ابتدا عضو شوید 

سپس در منوی کاربری خود گزینه ی ارسال پست جدید را بزنید و خیلی راحت به وسیله ی موبایل و یا هرچیز دیگر متن خود را برای ما ارسال کنید تا با نام خودتان در سایت نمایش داده شود .


برای دیدن دلنوشته ها کلیک کنید

علی اکبر بازدید : 270 سه شنبه 24 آذر 1394 نظرات ()

سرفه علت های مختلفی دارد از جمله عفونت تنفسی مانند برونشیت، ذات الریه، واکنش به حساسیت، عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفلوانزا و مصرف داروهایی مانند داروهای فشارخون نیز می تواند به سرفه منجر شود. علت هر چه باشد، سرفه های مداوم می تواند زندگی فرد را مختل کند به ویژه اگر هنگام خواب باشد. اگرچه شربت های سرفه متنوعی در بازار یافت می شود اما می توان از راه های طبیعی هم آن را تسکین داد.


١- شیربادام؛ ضدسرفه ای همه کاره
این شیر سفید، چرب، شیرین و بسیار خوش مزه است. این نوشیدنی برای رفع سرفه و خشونت سینه، حلق، حنجره و تنگی نفس و تسهیل خروج اخلاط سینه بسیار مؤثر است. 

 

 

شیر بادام برای رفع سرفه و خشونت سینه، حلق و و تنگی نفس مفید است

 

طرز تهیه:
شیر بادام را از مغز بادام بو نداده و خام تهیه می کنند. مقدار 50 گرم بادام پوست کنده، یک لیتر آب و 50 گرم عسل یا شکر را در داخل مخلوط کن برقی بریزید و آن قدر ادامه دهید تا مایعی مانند شیر به دست آید.


برای پوست کندن بادام می توانید بادام را به مدت چند ساعت در آب جوش بگذارید تا پوستش کنده شود یا اینکه بادام را در آب، بجوشانید تا آب به جوش آید و به مدت یک دقیقه می جوشانیم.

نوع دیگر شیر بادام که برای کودکان شیرخوار و اطفال بسیار مفید است و می تواند مکمل شیر مادر باشد بدین ترتیب به دست می آید که مقدار 50 گرم بادام را به مدت چند دقیقه در آب گرم قرار می دهند تا پوست آن کنده شود سپس آن را آسیاب کرده و به صورت پودر در می آورند و مقدار کمی آب (آب جوشیده بهتر است) را به آن اضافه می کنند و به هم می زنند تا به شکل خمیر در آید سپس خمیر حاصل را با یک لیتر آب مخلوط و به هم می زنند و سپس مقدار 50 گرم عسل (البته عسل برای کودکان زیر یک سال منع مصرف دارد) به آن اضافه می کنند تا کاملاً حل شود. این مایع را از پارچه ململ می گذرانند تا مایعی مانند شیر از آن باقی بماند.


٢- نوشیدنی آناناسی؛ 5 برابر قوی تر از شربت های سرفه
در سال ۲۰۱۰ محققان هندی تأثیر شربت تهیه شده با مخلوطی از آب آناناس، نمک، فلفل سیاه و عسل را روی بیماران مبتلا به سل آزمایش کردند. نتایج نشان داد که این نوشیدنی نسبت به شربت سرفه در آرام کردن سرفه و رفع ناراحتی گلو مؤثرتر است. بروملین نوعی آنزیم با خاصیت آنتی اکسیدان و ضدالتهاب است که آزردگی گلو را کاهش می دهد. آناناس حاوی این آنتی اکسیدان و ویتامین های A و C، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که با تقویت سیستم دفاعی بدن، مقابله با عفونت را برای بدن آسان تر می کند. 

 

 

 نوشیدنی آناناس در آرام کردن سرفه و رفع ناراحتی گلو مؤثرتر است

  
نوشیدنی آناناس


مواد لازم:
آب آناناس تازه :  یک لیوان
آب لیموی تازه :  یک چهارم فنجان
زنجبیل  :  یک تکه حدودا 6 سانتی متری
عسل  :   یک قاشق غذاخوری
فلفل کاین  :  یک دوم قاشق چایخوری


روش تهیه:
همه ی ترکیبات فوق را با هم کاملاً مخلوط کنید و روزی 2 تا 3 بار به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید و آثار مفیدش را مشاهده کنید.


***


٣- چای پیاز؛ داروی سرفه  

 

 

چای پیاز سرفه را درمان می کند و گلو درد را تسکین می بخشد

 
مواد لازم:
آب :۳  لیتر
پیاز :۱ کیلو
عسل : یک قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه :  کمی


روش تهیه:
پیازها را شسته و تمیز می کنیم و به چهار قطعه برش می زنیم. قطعات را در یک کاسه ریخته، آب می ریزیم و در حرارت قرار می دهیم تا زمانی که نیمی از آب آن تبخیر شود. سپس می گذاریم خنک شود. بر روی ۵۰ میلی لیتر از مایع حاصل یک قاشق عسل و کمی آبلیموی تازه می ریزیم. معمولاً علائم سرفه بعد از دو بار خوردن کاهش می یابد.

٤- نوشیدنی سیب
شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست.    

 

 

شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه است

 
مواد لازم
سیب : یک کیلو
آب : یک لیتر
عسل : کمی


روش تهیه:
برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید. سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و مقداری عسل یا چند حبه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید. روزی دو تا سه قاشق غذا خوری از این شربت را میل کنید و یا آن را در یک لیوان آب رقیق کرده و سپس بنوشید.

 

منبع : tebyan.net

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
این سایت به منظور پاسخ دادن به سوالات شما درمورد رشته داروسازی ، دادن اطلاعاتی درباره داروهای شیمیایی و داروهای گیاهی ، مطالبی درمورد سلامت ، پزشکی و اخبار داروسازی و جزوات و امور دانشگاهی توسط علی اکبر ابراهیم پور تهیه شد . داروسازم همان كيمياگر قديم زبانم شيمي و شيمي تمام زندگيم برقراری ارتباط : آیدی تلگرام Aliakbar_eb
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    از کدامیک بیشتر خوشتان می آید ؟







    پیوندهای روزانه
    حمایت میکنیم از
    آمار سایت
  • کل مطالب : 109
  • کل نظرات : 12
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 106
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 124
  • بازدید امروز : 295
  • باردید دیروز : 790
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 5,314
  • بازدید ماه : 21,092
  • بازدید سال : 28,484
  • بازدید کلی : 858,139